HTML

bLoge - Loge blogja

Van, akinek szüksége van arra, hogy gondolataival bombázza az embereket, és van, akinek nincs. Namost nekem van.

Friss kommentek

  • Lengyel Anna: Az benned az életben felmerült már, hogy néha valaki el is olvassa, amit írsz? Hogy Gryllus Dorka ... (2014.02.05. 22:28) Nyugalom - filmkritika
  • ikker: Az idő ismét bebizonyította, hogy Mel Gibbsonnak van igaza: index.hu/tudomany/tortenelem/2013/09/... (2013.09.12. 14:05) Apocalypto - filmkritika
  • Loge: www.sormas.hu A főoldalon köszönt a polgármester: Póczai Zoltán. Magyarország, én így szeretlek! (2012.03.07. 20:51) Kecskére a káposztát
  • TaTa86.: Hosszabban kifejtve a véleményem: archiregnum.blog.hu/2009/09/28/politikat_az_iskolakba Rövidebb... (2011.01.17. 11:10) Etikai kérdés
  • cetlizo: Az a baj, hogy ilyet napiszarra kéne tenni, ott elérné a célközönséget, csak nem értenék. (2010.05.17. 21:19) Ostoba diákok 1.

online

Magvas receptek

2008.12.04. 09:37 Loge

Natural Harvest - A Collection of Semen-Based RecipesSzeretem a könyveket. A szakácskönyveket kevésbé, mert szinte csak a halászlét szoktam én megfőzni, azt meg tudom fejből. A valamiért különleges szakácskönyvekről azonban szívesen olvasok. A gusztustalanokról kevésbé.

Az imént belefutottam egy olyan könyvismertetőbe, ami rendesen elvette a kedvemet sok mindentől. Olyan szakácskönyvet írt valami aberrált, hogy minden receptben feltűnik komponensként a sperma.

Bár sokan undorodnak tőle, én szeretem a haltejet. Sőt, volt szerencsém tökpörköltet enni, disznőheréből, s nagyon-nagyon finom volt. A kakashere pörkölt szintén a kedvenceim közé tartozik. Ám mindezek ellenére sem nem kóstolnám meg sem a saját, sem más ondóját. Sem tojásrántottában, sem koktélban, sem desszertben, sem sehogy.

A Biblia erre nem ad egyértelmű utasítást:

9. Ónán pedig tudja vala, hogy a magzat nem lesz az övé, azért valamikor az ő bátyja feleségéhez bemegy vala, földre vesztegeti vala el a magot, hogy bátyjának magot ne támaszszon.
10. És gonoszságnak tetszék az Úr szemei előtt, a mit cselekeszik vala, annakokáért megölé őt is. 1Móz 38, 9-10

Ebben a szakaszban Ónán a földre vesztegette a magját, s ezért kellett meghalnia. Arról, azonban, hogy mi jár annak, aki megeszi a magját, nem szól az Írás. Mindezek ellenére nem tartom valószínűnek, hogy nagyon kedves dolog lenne ez az Úr előtt. Jó keresztyének ne egyenek tehát spermát. (Az előző posztomból adódó magas labdát, hogy akkor kik is egyenek, nem ütöm le...)

Ilyen hülye ötlet szerintem csak végletesen perverz, beteg embernek juthat az eszébe, akinek ráadásul nincs huszonhárom forintja, hogy vegyen egy tojást, és kidobja a sárgáját. Azzal lehetne tetézni a dolgot, ha hozzákeverné még a vérét is.

Kívánok neki jó étvágyat. Egye a spermáját sokat, sok formában. Csak aztán vigyázzon a szőrszálakkal...

18 komment

Címkék: könyv undorító

A bejegyzés trackback címe:

https://bloge.blog.hu/api/trackback/id/tr11802985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tehéntőgy 2008.12.04. 13:09:21

A szakácskönyv-ötlet undorító.
Az Onán-történetben viszont nem a mag földrevesztegetése úgy általában véve a bűn. Onán vétke igazából az, hogy így akarja kirekeszteni Támárt a családi vagyonból: Júda halálakor Támár (fizikálisan Onán által nemzett, de az elhunyt bátyjáénak számító) fia önálló örökrészre tarthatna igényt . Emiatt szakítja meg a közösülést Onán -ezzel kijátszva Isten törvényét ill. a nomád jogszokást, hiszen azért volt kénytelen elvenni a fivére özvegyét,, hogy az gyermektelenül ne maradjon védelem és egzisztencia nélkül ( a hozománya ugyanis a nagycsaládi vagyon része lett, Támárnak semmi saját vagyona sincsen) . A "mag földrevesztegetése" csak a bűn eszköze.
(Nem nagyon szoktam érteni, mikor ezzel az igehellyel érvelnek pl. a maszturbáció bűn volta mellett.)

KuKori · http://ireland.blog.hu 2008.12.04. 13:20:36

Visszataszító, hogy emberek (?) milyen deviáns és elmebeteg ötletekkel képesek előállni. Ezek szabadon járnak köztünk, akár az élelmiszeriparban, vagy a gyógyszergyártásban is részt vehetnek. Így bízz meg valamiben... Csaknem Benkő Dániel valamelyik haverja írta? :DDD

Loge · http://bloge.blog.hu/ 2008.12.04. 13:32:12

Tehéntőgy: igen, a végén Te is írtad, de az az igazság, hogy ezzel érveltek évszázadokon keresztül a maszturbáció ellen. Sőt, egy ki etimológia:
Igazából maszturbálni csak a nők tudnak. A férfiak ugyanis ONANIZÁLNAK. Azt hiszem, a szó eredete nem vonható kétségbe...

Kukori: Tényleg! A Benkő mennyire ide illett volna ebbe a történetbe!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.04. 14:39:10

Ez nagyon undorítónak hangzik. Az ilyen könyvek kapcsán merül föl bennem, hogy a civilizációnk hanyatlik. Ha már semmi más nem jut az emberek eszébe, csak ilyen marhaságok, és ráadásul ezek meg is jelenhetnek nyomtatásban, akkor elég borongós a jövőkép.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.04. 14:48:46

Benkő sok szempontból illik ide.

Egyrészt a nemes anyag miatt, másrészt mert ő aztán mindent bezabált a dzsungeles műsorban.

Egyébként nem ér rá, pornót forgat. Szörnyülködtem, de az öcsém végülis ráébresztett, hogy az a mai magyar celeblét csúcsa.

KuKori · http://ireland.blog.hu 2008.12.04. 15:22:54

Én tegnap láttam a juhtyúkon egy videót: Csernus vs. Benkő. Elgondolkodtató, hogy kiket neveznek hírességnek. Ez az ember (?) még 98-ban valamiféle köztársasági kitüntetést is kapott, azután egyszerűen meghülyült. Emlékszem homályosan valami ATV-s, vagy BP tv-s műsorra, ahol egy agresszív buzival ketten osztották az észt és ordibáltak. Felettébb vicces volt, jót tudok nevetni az ilyen megnyilvánulásokon. Ott volt a háttér egy képkeret, amiben egy meztelen férfi ült háttal. Nem semmi.

Jardin 2008.12.04. 22:11:43

Ez beteg, Mást nem lehet hozzá fűzni. Lehet más szemében gáz, de annyi esélye van annak hogy ezt valaha a kezembe veszem mint Gyurcsány blogger könyve. Műveletnül halok meg.

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2008.12.05. 01:56:21

Csernus vs. Benkő?

Alien vs. Predator.


P.S. Maradok a rántott húsnál.

Doris, a komisz · http://dorisnaploja.blogspot.com 2008.12.05. 06:39:12

"Jó keresztények ne egyenek spermát!" - Nem tudom, miért tűnik ez most annyira viccesnek...

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.12.05. 17:24:26

Azért azt hadd jegyezzem meg, hogy a leghétköznapibb ételeink egy jó részének alapanyagairól is jobb nem tudnunk, hogy micsodák.

Vagyis a szörnyülködést (bár megértem) egy parányit álszentnek érzem.

KuKori · http://ireland.blog.hu 2008.12.05. 17:47:08

Hát, ha álszent, ha nem, én nem etetném meg a családommal a gecimet (bocs, de hogy fejezzem ki?). Ezt már nálam a gusztustalanságon felül kimerítené a vérfertőzés fogalomkörét is.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.12.05. 18:16:51

Teljesen igazad van, KuKori. Csak az a baj, hogy nagyon sok mindent kénytelenek vagyunk megenni, amiről gőzünk sincs, hogy micsoda, és valószínűleg rendkívül kártékonyan hat a szervezetünkre.

Azon túl, hogy vérfertőzés, szerintem azért különösen gusztustalan, mert a spermiumnak, ondónak, nevezzük akárhogy, nyilvánvaló szexuális jelentése van a kultúránkban. Ezért ÉREZZÜK undorítónak, ha megetetik velünk.

Loge · http://bloge.blog.hu/ 2008.12.06. 10:04:42

Biztos, hogy sok, gyakran fogyasztott összetevőnél százszorta egészségesebb, de ettől azért még nem fogok rákapni.
Az pedig nyilvánvaló, hogy a szocializációnk miatt gondoljuk ezt az egészet undorítónak.

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.08. 10:28:23

Semmi egészségtelen nincs benne, tiszta fehérje, ha jól tudom.

Ez olyan dolog, hogy a kutya és a disznó között sincs akkora különbség. De a disznót a legtöbb ember megeszi, míg a kutya megevése szinte már kannibalizmus.

Nem csupán a szex miatt nem kívánja az ember az ilyet. Én semmi emberi "anyagot" sem kérek: könnyből főtt levest, sült embervért vagy pisikoktélt sem. (Ezek elvileg mind fogyazthatóak, és talán a gyengébb idegzetűek/ gyomrúak sem lesznek tőlük rosszul.) Akkor sem, ha a sajátomból készülne.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.12.08. 12:50:37

Ez érdekes, Amál. Lehet, hogy tényleg a kannibalizmushoz is köze van; még sosem gondoltam erre. Köszi, ezt még megrágom!

Reckl_Amál · http://recklamal.blog.hu 2008.12.08. 15:10:08

Nagyon szívesen. Nekem meg az az érdekes megfigyelésem támadt, hogy a végiggondolást "megrágásnak" nevezed.

Csöncsön · http://mondataink.blog.hu 2008.12.08. 15:51:58

Már egy jó ideje gondolkodom azon, hogy milyen összefüggés van étkezés, szex és gondolkodás között, vagyis tényleg nagyon izgalmas a "kannibál" fölvetésed!
süti beállítások módosítása